Logo

Kensington - Om du jobber på kontor, hjemmefra eller på farten, blir du ikke mindre effektiv av denne friheten

Dela via:
kensington

Anställda i moderna företag är unika. Med varje nytt tekniskt framsteg kan deras behov ändras över en natt. En modern anställd har möjlighet att bli hyperproduktiv eftersom de kan få saker gjorda på kontoret, när de befinner sig på resande fot, under affärsresor eller vid arbete hemifrån tack vare smarttelefoner, plattor och ultratunna bärbara datorer.

teknik, utrustning, business, isolerad, dator, ingen person, elektronik, modern, enhet, anslutning, samtida, telefon, kontor, data, plast, display, maskiner, monitor, skrivbord, internet

Men all denna rörlighet och mångsidighet innebär också vissa uppoffringar. Slimmade bärbara datorer och konverterbara 2-i-1-datorer har ofta bara en USB-port, och de flesta tabletenheter har inte någon. Kensington har ett omfattande utbud av universella USB-dockningsstationer, USB-nav samt Ethernet- och grafikkort som tillhandahåller en rad olika enkla lösningar till alla som vill prestera på topp på jobbet.

Men ingen av de där enheterna är till någon nytta om batteriet tar slut. Därför har Kensington även tagit fram ett komplett sortiment av väggladdare och mobila laddare så att din smarttelefon, tablet eller bärbara dator alltid är redo. Och för att förhindra eventuella stöldförsök är det branschledande Kensingtonlåset alltid det bästa sättet att säkra inte bara den fysiska enheten i sig, utan även den känsliga information som finns på den och som skulle vara mycket dyrare att ersätta i händelse av dataintrång.

Business, office, man, vuxen, människor, inomhus, anställd, rum, one, skrivbord, slips, porträtt, verkställande, bagage, corporate, tittar, skådespelare, förtroende, portfölj, kostym

Det ska inte vara någon börda att bära på alla dessa enheter och tillbehör. Kensingtons väskor passar alla typer av enheter och allt som följer med dem. Vad som är ännu viktigare är att de är utformade för komfort. Contour™-serien är avsedd att minska belastningen på axlarna med 35 %. För en utomordentligt bekväm bärupplevelse, oavsett om du bara är på väg till kontoret eller ska flyga iväg på affärsresa. 

Frihet belastar inte effektiviteten när du arbetar – vare sig du är på kontoret, hemma eller på resande fot!

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit