Logo Lyreco

HP - Förbli produktiv med enkel HP mobil utskrift

Dela via:
Hp

Skriv ut från din smartphone, platta och din bärbara dator när du är på kontoret eller på språng.[3] Det är enkelt och smidigt – till och med utan ett nätverk – att använda trådlösa alternativ eller NFC-touch-to-print-teknik.[2,3,4] Använd Ethernet för fast anslutning. Skriv ut genom att låta din NFC-kompatibla smartphone eller surfplatta röra vid skrivaren.[4] Skriv ut trådlöst från din mobila enhet – varken router eller åtkomst till ett lokalt nätverk behövs.[2] Skriv enkelt ut från din smartphone, surfplatta och notebook-dator när du är på rörlig fot, med HP ePrint.[3] Dela utskriftsverktyg för hög produktivitet över hela kontoret med 10/100 Ethernet-anslutning.

man, vuxna, företag, människor, inomhus, office, en, rum, telefon, teknik, porträtt, tittar, slitage, Kvinna, finans, anslutning, medicin, fönster, handel, person

UTBILDNING 
Vi blev genast entusiastiska inför tanken på mobil utskrift, eftersom vi har sett en enorm ökning av antalet enheter som studenter tar med sig till universitetsområdet.
Mark Meszar, ansvarig mjukvaruutvecklare

TIPS FÖR MOBIL UTSKRIFT:
Se till att din mobila utskriftsportal körs på en robust server. Om ditt företag är stort är det dessutom en bra idé att införa en ny mobil utskriftsprocess gradvis istället för på en gång, i hela företaget.

TILLVERKNING 
Mobil utskrift var en av de funktioner vi letade efter när vi uppgraderade våra skrivare. Det gör det mycket bekvämare, eftersom en del av våra anställda behöver vara mobila.
Sergio Avila, IT-specialist

TIPS FÖR MOBIL UTSKRIFT:
Utifrån en slutanvändares ståndpunkt är det en bra idé att skapa och distribuera visuella hjälpmedel som visar varje steg som förändras från dina befintliga utskriftsprocesser. Allt du kan göra för att underlätta inlärningskurvan gör omvandlingsprocessen smidigare.

skärm, dator, telefon, piller, business, display, smart, teknik, trådlöst touch, enhet, bärbar dator, internet, bärbar, office, hand, kommunikation, pengar, ekonomi, utrustning

HÄLSOVÅRD 
Alla vill vara i farten. Ingen vill behöva sätta sig ned och ansluta en enhet. Mobil utskrift är helt enkelt mer bekvämt
Jim McNeil, nätverksingenjör

TIPS FÖR MOBIL UTSKRIFT:
Dagens applikationer, banbrytande skrivare och surfplattor kan göra det enkelt att installera mobil utskrift. Om både skrivaren och den mobila enheten är anslutna till samma nätverk (eller kan anslutas till varandra via Wi-Fi), är det enkelt och problemfritt med mobil utskrift.

Mall, banner, design, skrivbordet, vektor, grafik, abstrakt, nummer, illustration, stil, färg, dekoration, bill, symbol, element, text, sekvens, etikett, bildram, konst

[2] Du måste ansluta den mobila enheten direkt till skrivarens trådlösa nätverk innan du skriver ut. Beroende på vilken mobil enhet du har kan det även behövas en app eller en drivrutin. Den trådlösa prestandan beror på den fysiska omgivningen och avståndet från åtkomstpunkten i skrivaren.

[3] Gå till din kompatibla enhets officiella appbutik för att se vad som finns tillgängligt för hämtning. Kräver en internetanslutning till en HP ePrint-kompatibel skrivare. Skrivaren kräver att du registrerar ett ePrint-konto. En app eller programvara kan krävas. Trådlös användning är endast kompatibel med 2,4 GHz drift. Utskriftstider och anslutningshastigheter kan variera. För att kunna använda trådlöst bredband måste du ha ett separat avtal för mobila enheter. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Läs mer på hpconnected.com.

[4] Den mobila enheten måste stödja utskrift via närfältskommunikation.

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit