Logo Lyreco

HP EVERYDAY PAPERS: MOBILA UTSKRIFTER ÄR FRAMTIDEN

Dela via:
Hp

I dagens snabba digitala värld blir det allt viktigare för oss alla att kunna skriva ut från våra mobila enheter. Att inte ha tillgång till enkla utskriftsmetoder för mobila enheter kan vara mycket frustrerande – vare sig du är ute på möten eller redigerar dokument i farten.

touch, TV, telefon, teknik, internet, trådlös, dator, piller, laptop, elektronik, display, business, bärbara, människor, anslutning, Kvinna, information, maskiner, hand, vuxen

Tänk t.ex. när resande medarbetare behöver skriva ut resehandlingar eller ett dokument som måste signeras. Det är vid sådana tillfällen som en enkel app som ansluter till vilken skrivare som helst blir oerhört användbar.

Medarbetare som är baserade på en specifik plats har en permanent anslutning till kontorets skrivare. Men det finns ett växande segment med medarbetare som reser mycket och därför behöver kunna skriva ut utanför sin vanliga arbetsplats. Fördelen med Happy2Print är att den är kompatibel med alla skrivarmärken som ansluts via Wi-Fi eller Bluetooth. Glöm mardrömmen med olika appar för olika skrivare. Med Happy2Print räcker det med en.

En annan fördel med Happy2Print-appen är att den är superenkel att använda. Smarta telefoner har kunnat hantera e-post, dokument och bilder i många år, men utskrifter har länge varit ett problem. Med Happy2Print kan du lämna datorn hemma och istället arbeta från en smidig och smart enhet.

teknik, internet, telefon, säkerhet, dator, touch, data, elektronik, ingen person, företag, trådlös, skärmen, utrustning, service, anslutning, maskiner, lösenord, World Wide Web, anordning, skärm

Genom utvecklandet av Happy2Print-appen för mobila utskrifter hoppas International Paper och HP Everyday Papers kunna uppfylla alla de behov som ett modernt arbetsliv och en modern livsstil kräver.

Happy2Print hämtar du kostnadsfritt på Google Play och iTunes och den är kompatibel med alla skrivarmärken och gör att du kan skriva ut dokument och filer direkt från din smarta telefon eller läsplatta.

"Framtiden är mångfacetterad – det finns plats för både papper och digitalt – mobila utskrifter är ett av de områden där de kompletterar varandra."

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit