Logo Lyreco

Gör ditt hemmmakontor till ett designcentrum för produktivitet!

Dela via:
  • Leitz

Design spelar en allt större roll i alla aspekter av våra liv, och de verktyg och tillbehör vi använder på jobbet är inget undantag. Det finns en god anledning till att moderna företag gör kontoren färgglada och inspirerande - bra design förbättrar kreativiteten, ökar tillförlitligheten och ger ett stort värde och tillfredsställelse för användaren.

Det finns också bevis som visar att ju mer involverad man är i utformningen av sin arbetsyta, desto bättre är produktivitet. En studie från Exeter University, ledd av Dr Craig Knight, bekräftar att de i "bemyndigade utrymmen" är 32% mer produktiva, känner sig lyckligare och mer motiverade.

Sätt krydda på livet när du arbetar hemma!
Det är inte bara på det vanliga kontoret som människor kryddar sitt liv när de arbetar. Leitz vitbok "Work Smart. Work Mobile." visar att fler och fler arbetar utanför kontoret, upp till 78% av arbetet utanför görs i hemmet. Över 70% av dem skulle vilja att deras skrivbordsprodukter och maskiner matchar färgen på deras heminredning. Så varför skall dessa vara tråkiga och fula? Att ha de rätta och snygga arbetsredskapen hemma blir allt viktigare!

De nya Leitz iLAM Home Office laminatorerna i A4-format (eller i A3-format) är de rätta alternativen. Det lyser upp arbetsplatsen, hemma eller på kontoret. De finns i fyra slående WOW-färger - så du hittar alltid ett bra alternativ till dina färger i hemmet. Med den här maskinen som värms upp på endast 3 minuter och klarar laminat som är 125 mikron tjocka, kan du förvänta dig problemfri laminering med utmärkt resultat. Kolla in hur du kan laminera hemma!

Inget mer trassel med UDT!
Leitz iLAM Home Office-laminat och Leitz iLAM laminatfickor med Unique Direction Technology är en matchning med perfektion i åtanke! Oavsett vad du väljer att laminera - olika diagram, textdokument eller bilder - de fixar två stora problem vid laminering: Felaktig införande av en laminatet i laminatorn och felaktiga temperaturinställningar. Patenterade riktningspilar garanterar att du får bra resultat varje gång. Och oroa dig inte; de försvinner när fickan passerar genom laminatorn.

LEITZ iLAM: PERFEKT LAMINERING. OBEROENDE AV HUR GÖR DET.

Dela via:

Fortsätt Läsa

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit