Logo Lyreco

Exacompta - Ordning och reda för mobila användare!

Dela via:
Exacompta

En ny generation av medarbetare ökar inom europeiska företag, nämligen de som arbetar hemifrån, på hotell, när de reser eller hos sina kunder och ser det som en del av sitt dagliga arbete. Man räknar med att 25 procent av alla anställda i Europa kommer att arbeta på distans 2016. Exactive®-serien är utformad för de här nya mobila cheferna som behöver praktiska verktyg som är lätta att bära med sig.

vuxen, Utomhus, gräs, Business, människa, människor, en, konkurrens, office, livsstil, porträtt, motion, laptop, koncentration, fritid, rekreation, avkoppling, teknik, utanför, park

Produkterna från Exactive® är mångsidiga och funktionella allt-i-ett-produkter för att sortera, presentera, föra anteckningar och organisera dokument. Exactive®-produkterna är tillverkade i ett lätt, tåligt och återvinningsbart material, så att de blir slitstarka och perfekta vid resor i arbetet. De har en stilren och elegant utformning som tilltalar såväl kvinnor som män och passar in i alla arbetsmiljöer.

Exafolio och Exawallet är den nya generationens mötespärmar. De har en ny utsida i polypropen som ersätter den tidigare, omoderna i skinnimitation. De har många fack för dokument, mobiltelefon, surfplatta eller anteckningsblock, så att allt finns nära till hands. Exatravel och Exacase är smarta multifunktionella väskor. Exatravel har ett särskilt fack för bärbar dator, sex sorteringsfack samt flera fickor för tillbehör, pennor osv. Exacase är en sorteringsväska som är utmärkt för att organisera sina dokument i olika fack och lätt kunna ta dem med sig.

Office, business, möte, papper, diagram, diagram, arbete, Kvinna, teknik, dator, dokument, laptop, arbetsplatsen, sammansättning, lagarbete, skrivbord, hand, studie, pappersarbete, diagram

Exacard är den mest praktiska lösningen för att spara visitkort, tack vare löstagbara plastfickor och omplacerbara registerark i bokstavordning. Den minsta modellen tar knappt mer plats än en plånbok och får lätt plats i fickan! Med Exashow och Exaview kan du organisera och skydda dina dokument. Använd Exashow för att hålla en presentation utan dator och samtidigt föra anteckningar. Exaview är en smart dokumentmapp med styvt omslag och registerark för enkel dokumentsortering.

Exactive® har blivit ett framstående varumärke som erbjuder enkla lösningar och ger arbetsglädje.

Dela via:
Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit