Logo Lyreco
Vårt Koncept

Vi stärker ert varumärke
- rätt produkt, på rätt plats, med rätt kommunikation från en enda leverantör.

För att förenkla vardagen arbetar vi efter konceptet BRANDSPACE vilket kortfattat innebär; ett utrymme där vår kunds varumärke visualiseras och bör utnyttjas för att bygga varumärke och igenkänning. Det vi erbjuder dig som kund är en genomlysning av dina olika verksamhetsområden för att identifiera olika BRANDSPACE, varefter vi utvecklar en strategi tillsammans med dig för att stärka ert varumärke både externt men även internt mot er egna organisation och intressenter. BRANDSPACE inkluderar ofta flera delar av vår kunds verksamhetsområden, från arbetskläder och eventklädsel till startkit för nyanställda samt den tryckta kommunikation likväl som den perfekta personalgåvan - gåvorkortet; där mottagaren själv kan välja efter eget önskemål..
Genom BRANDSPACE säkerställer ni att ert bolag kommuniceras på ett enhetligt och professionellt sätt genom hela er organisation, samtidigt som ert varumärke utvecklas över tid.

Vad betyder vårt koncept för dig som kund?

Vi har inte någon helt unik produkt eller är inte helt ensamma om att kunna erbjuda en typ av tjänst, så enkelt är det! Dock så är vi helt unika vad gäller vårt totala erbjudande, den kombination av produktgrupper och tjänster så som in-house förädling, design och specialproduktion tillsammans med våra e-handelslösningar och distribution, gör att vi kan erbjuda ett extremt konkurrenskraftigt och unikt koncept till våra kunder. Adderar ni dessutom till möjligheten att kombinera er beställning med övrigt produktutbud som Staples erbjuder så spar ni inte bara kostnader och administration utan bidrar även till en positiv utveckling för miljön med samleveranser. Vårt miljöarbete och program, Easy on the planet, ger också er som kund ett verktyg som skapar möjlighet att påverka ert beteende för att minimera er miljöpåverkan. Lägger ni detta i kombination med konkreta åtgärder som vi erbjuder i form av trädplantering eller varför inte ta del av vårt cirkulära återvinningsprogram för textilier så har ni ytterligare anlednignar att välja oss er samarbetspartner.

Erbjudande

Vår värdekedja innebär att er verksamhet får de bästa förutsättningarna att arbeta på ett tryggt,
effektivt och framgångsrikt sätt med en samarbetspartner.

red circle with a white checkmark in it

Produktutveckling

Vi har kontroll på hela värdekedjan åt er som kund. I vår värld innebär det att vi har anställda designers och produktutvecklare som tar fram kreativa och väl anpassade produkter eller hela sortiment. Vi har tuffa krav  som våra underleverantörer behöver säkerställa och vi följer noggrant upp utförande och verklighet med både interna samt externa kontroller.

red circle with a white checkmark in it

Inköp och produktion

Vi identifierar era behov och utifrån det ansvarar vi för produktion, finansiering, hemtransport och lagerhållning av de varor vi gemensamt beslutat. Vi besitter en väldigt bred leverantörsbas där vi arbetar med välkända varumärken samtidigt som vi också tar fram helt unika produkter direkt i fabriker runt om i världen, allt för att matcha ert önskemål.

red circle with a white checkmark in it

Kundupplevelse

Vårt kundteam gör sitt yttersta för att ge er som uppdragsgivare en så enkel och smidig vardag som möjligt. Vi tar fram en e-handelslösning som passar ert behov. Allt du och din organisation behöver göra är att lägga beställningar så ser vi till att rätt produkt hamnar på rätt plats inom utsatt tid och med den kommunikation som är avsedd!

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit