Logo Lyreco
Kundcase Liseberg
”Samarbetet med Staples har fungerat väldigt väl.
Tillsammans med deras kompetens har vi arbetat fram bra produkter som vi är mycket nöjda med”

Gun Blomberg – Områdeschef/kläderiet Liseberg

Liseberg AB

Liseberg är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Sedan 1923 har Liseberg fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans i nöjesparken.
Hos Liseberg väntar äventyr, musik, spel, god mat och vackra trädgårdar under tre säsonger – sommar, Halloween och jul.
Varje år besöks parken av drygt 3 miljoner besökare vilka tas omhand av Liseberg ca 400 tillsvidareanställda och ca 2400 säsongsarbetare.

Uppdragsbeskrivning

Liseberg gick ut i en offentlig upphandling 2014 som avsåg uniformer och profilkläder till Lisebergs anställda inom yrkeskategorierna/kollektionerna och temakoncepten;

Yrkeskategori/kollektioner:

Temakoncept

Upphandlingen utvärderades enligt kriterierna;

Liseberg eftersökte en uppdragsgivare som har teknisk förmåga och kapacitet samt finansiell och ekonomisk ställning att utföra uppdraget.
Utöver sedvanlig kravställning så kravställdes även i upphandlingen att minst två produkter skall vara etiska inköp vilket avses exempelvis Fairtrademärkta produkter, produkter från en FLO-certifierad producent eller likvärdigt. Upphandlingen krävde av oss som uppdragsgivare att lämna förslag på materialval med motivering till vårt val utefter hållbarhet, funktion och prisnivå.
Tillsammans med våra utvalda produktionspartners tog vi även fram en hel del uppsydda prover i dom material vi tagit fram som del i utvärderingen.
Staples tilldelades uppdraget i slutförd upphandling och har levererat många tusentals plagg som idag bärs av Lisebergs anställda.

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit