Logo Lyreco
Bygg varumärke med hållbarhet i fokus

En tröja. Och en del av ett hållbart arbetsliv.

Vi hjälper dig göra mer hållbara val, från valet av produkt till logistik och distribution.

Ert varumärke är en av era viktigaste tillgångar och som kund hos oss hjälper vi er att göra hållbara val – hela vägen från valet av produkt, material och produktionsenhet till logistik och distribution.
För oss på Staples Branding Solutions så är hållbarhet fokus i allt vi gör! Det sträcker sig hela vägen från vårt val av leverantör, material och distributionssätt fram till att hjälpa våra kunder att göra mer hållbara val och minimera sitt klimatavtryck. För att hjälpa våra kunder att på ett konkret sätt minska sitt klimatavtryck arbetar vi med vårt miljöprogram, Easy on the planet, där vi sätter höga krav på vad en produkt skall innehålla med fokus på mer hållbara material. Genom vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi våra kunder att välja produkter som är bra ur miljösynpunkt, oavsett om det är Svanen-certifierat papper eller GOTS-certifierad textilproduktion. 

När du som kund köper utvalda produkter så planterar vi träd för ditt företags räkning, som därmed kompenserar för er klimatpåverkan genom aktiva val av produkter.
Självklart så återrapporterar vi regelbundet med statistik som påvisar hur många träd som planterats samt den klimatkompensering som just ditt inköp har bidragit till.
Vi erbjuder också kunder ett cirkulärt återvinningsprogram för textilier, något som verkligen påverkar klimatpåverkan positivt!

Läs mer om Staples hållbarhetsresa här!

Vi erbjuder ett cirkulärt återvinningsprogram för kläder på arbetsplatser i Sverige.

Vi arbetar ständigt med att ta fram nya cirkulära lösningar för att minska klimatpåverkan från produkters tillverkning genom att minska mängden jungfruliga material i nya produkter.
Ett bra exempel är vårt textila återvinningsprogram för textilier där vi erbjuder företag att samla in textilier i form av arbetskläder, profilkläder eller varför inte personalens egna privata kläder
- oavsett så erbjuder vi lösningen samt logistiken och självklart tar vi det hela vägen till återbruk eller återvinning genom utvalda samarbetspartners.

Tillsammans kan vi göra skillnad på riktigt.

Vårt klimatlöfte innebär att vi ska fortsätta förstärka vårt erbjudande av mer hållbara produkter och tjänster samtidigt som vi bland annat effektiviserar transporter och möjliggör fler cirkulära lösningar.
Till exempel har vi klimatberäknat över 45 000 av våra produkter vilket gör det ännu enklare för våra kunder att välja miljövänligare alternativ. Idag kan du välja bland fler än 6 700 miljövänligare produkter i vårt Easy on the Planet-sortiment. Vi har utvecklat ett nytt

Kontakta
close

Ring oss

Du kan ringa vår kundtjänst på följande nummer:

033-20 65 50

Du kan också fylla i formuläret nedan så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Get help SE

General
Submit